• Andreas Gjeitrem

Gjeitrem og Knudsen klare for Stord HK

Stord Elite har i dag signert kontrakt med to nye spillere foran kommende sesong.

Skrevet av bjorn

I en pressemelding skriver Stord HK følgende:

Det dreier seg om to erfarne spillere som vi håper skal løfte klubben opp på det nivået som trengs for å markere seg i Postenligaen.

 Andreas Gjeitrem (28) kommer til oss fra Fyllingen. Han vil forsterke oss på linjeposisjon og blir en svært viktig brikke i vår satsing kommende sesong. Han er norsk serie- cup og slutspill mester med Fyllingen. I tillegg har han erfaring fra dansk toppserie med Lemvig.

 Henrik Knudsen (31) kommer til oss fra Meshkov Brest i Hviterussland. Henrik har bred erfaring fra spill i ulike ligaer i Europa og blir en svært spennende tilvekst til den norske ligaen. Seinest i 2010 representerte han et av europas beste lag de siste årene, nemlig Danmark i EM.

 Vi er stolte av å kunne trekke til oss spillere på dette nivået og gleder oss veldig til å vise frem disse spillerne sammen med resten av laget vårt kommende sesong.

 Jan Kåre Pedersen (sportslig leder i Stord) har følgende kommentar til signeringene.

 ” Vi har hatt et ønske om å forsterke laget med spillere som kan gjøre en stor forskjell for oss. Det føler vi at vi har lykkes veldig godt med når det gjelder Henrik og Andreas. Vårt mål er ikke bare å komme opp i Postenligaen, vi vil markere oss direkte. Dette er spillere som kommer til å være helt i toppklasse på sine posisjoner i Postenligaen. Andreas kjenner vi godt gjennom sine prestasjoner for Fyllingen, mens Henrik vil bli en ny atraksjon for vårt publikum. Han har spilt både mesterskap for Danmark og Champions League for Kielce i Polen, så dette blir en spennede sak for oss.

 Vidar Gjesdal (hovedtrener i Stord) legger til:

” Jeg er svært glad for disse to signeringene. Vi får noen med stor rutine som vil hjelpe våre unge spillere til å bli enda bedre. Ikke bare får vi topp kvalitet på linje- og bakspillerposisjon, vi får noen ledertyper som vi trenger i de mange tette og jevne oppgjørene vi er sikre på at det vil bli kommende sesong. Dette håper jeg skal være med å vippe flere av disse matchene i vår favør. Jeg gleder meg enormt til å få hele laget på plass, det blir en spennede sesong for Stord.

 For ytterligere informasjon:

 Jan Kåre Pedersen (sportslig leder) – Tlf: 470 16 000