• Morten Christensen, Stord Elite

Inge og Morten til VM Starter kommende fredag

Skrevet av vidar

Inge Aas Eriksen og Morten Christensen drar denne uken i gang et meget spennende mesterskap både for egen og lagets del. De norske juniorene har gradvis nærmet seg de beste lagene i verden og det skal bli spennende å se hvor langt det norske laget kan nå i VM.

Som alltid i et VM er motstanden av varierende kvalitet. Venezuela og Gabon bør være overkommelige mostandere, mens kampene mot Tyskland, Ungarn og Østerrike forventes å bli langt tøffere. Uansett går fire lag videre til 1/8-delsfinalene, så det norske laget skal hvertfall inn i cupspillet.

Vi ønsker Inge og Morten lykke til og gleder oss til å følger med på kampene via livestreaming på mesterskapets hjemmeside. Vi vil komme tilbake med nærmere informasjon om hvordan dere kan følge våre lokale gutter underveis i mesterskapet som spilles i Ungarn.