Videre i cupen Slo SIF 29-20

Stord tok seg onsdag kveld komfortabelt videre til 3. runde i cupen da laget slo det tidligere storlaget SIF 29-20 etter ledelse 15-9 ved pause. Inge Aas Eriksen (bildet) var tilbake i Stord-drakten etter sin flotte VM innsats.

Skrevet av vidar

Det var imidlertid hjemmelaget som kom best i gang i Stavanger Idrettshall. Etter drøye 15 minutter ledet de 8-6 før Stord innså alvoret. En konsentrert og bra avslutning på omgangen gjorde at vi kom foran hele 15-9 til pause.

Etter hvilen var det snakk om en transportetappe der det ble prestert variabelt hele omgangen. Likevel var det aldri snakk om saken og Stord er dermed klar for 3. runde mot Viking TIF i Bergen neste uke.

Stord har aldri vært noe utpreget cuplag og har aldri vært lenger enn 4. runde. Det ønsker årets lag å gjøre noe med og da må laget gjøre jobben mot bergenserne i neste runde.