Tap i åpningen Tross positive takter

Stord var i føringen i lange perioder, men til sist ble Arendal for sterke og vant 29-25 etter at vi var foran 14-13 til pause.

Skrevet av vidar

Etter en jevn åpning festet Arendal et lite grep på ledelse 12-9. En rekke utvisninger som kom tett må ta noe av skylden for det. De siste 10 minuttene snudde imidlertid Stord kampen og kom foran 14-13 til pause. Det var et aggressivt Stordlag på banen som stresset Arendal i lange perioder. Fremover hadde Henrik Knudsen regien og fikk med seg resten av lagkameratene med klokt og godt offensivt spill.

Etter pause fortsatte Stord trykket og kom raskt opp i 17-14 ledelse. På stillingen 17-16 la Arendal ut merke på Knudsen og dette ble løst ganske bra i starten. Halveis ut i morgen var Stord igjen foran med tre mål på 21-18. Så kom laget i en svært svak periode som kostet laget begge poengene. Arendal gikk fra 18-21 til ledelse 25-21 og kampen var i realitetet kjørt.

Stord viste uansett at laget er på høyde med en av seriens favoritter. Samtidig er vi nødt til å minst komme opp på dette nivået hver gang for å kunne ta poeng i ligaen. Det var nærmere 600 tilskuere og flott stemning i hallen. Nå ser laget frem til bortekamp mot Nøtterøy om 10 dager. Vår neste hjemmekamp blir i cupen mot samme mostander som i går. Dermed finnes det muligheter til å revansjere seg direkte.