Før kampen Semifinale i NM

Nå er det like før det braker i løs i Stord Sportssenter. Onsdag kl 1900 er det klart for historiens første semifinale i cupen for Stord.

Skrevet av vidar

Interessen for kampen er veldig stor og vi håper hallen blir full for første gang på veldig lenge. Det er mulig å reservere billett på forhånd på handballkontoret tirsdag og onsdag mellom 0900 og 1600. Vi er ganske sikre på at alle som kommer i hallen skal komme inn, men anbefaler å være tidlig ute for å slippe kø.

Trener Vidar Gjesdal ser frem til kampen og har følgende kommentar før det braker løs.

«Det ble litt av en trekning når vi for første gang har kommet helt til semifinalen i cupen. For meg handler dette dog kun om å vinne kampen, for å få lov til å være en del av cupfinalen. Samme hvem som står på andre siden, cupfinalen er den desidert største enkeltkampen man kan spille i norsk klubbhåndball. Den skal vi ofre alt vi kan for å forsøke å nå på onsdag. At det er FyllingenBergen vi må passere gjør selvsagt til at interessen for kampen bare blir enda større. Det er ikke noe minus at rammen blir et fullsatt sportssenter, det setter bare en ekstra spiss på oppgjøret»

«Når det gjelder kampen er vi helt skadefrie. Den kampfrie pausen har vi benyttet til å trene litt mer fysisk og de spillerne som har slitt med ulike belastninger har fått mulighet til å arbeide med de skadene. Når vi samler troppen til trening i dag og i morgen handler det mye om å arbeide med hvordan vi skal spille på onsdag. Vi skal se på ulike konstellasjoner i vårt forsvar og ikke minst forberede oss på ulike forsvar som vi forventer Fyllingen kommer med. Vi kjenner våre motstandere godt selv om det er lenge siden lagene har møttes i obligatorisk kamp. Landslagsspillerne Harald Reinkind og Kristian Bjørnsen er selvsagt sentrale. Men jeg synes Fyllingens største styrke er at de er veldig godt organiserte og har hatt god kontinuitet i mange ledd de siste årene. De er trygge på sine roller og vi må opp på vårt høyeste nivå, for å sette dem under press i begge ender av banen»

«For vår egen del har jeg selvsagt tro på at vi kan vinne oppgjøret å ta oss til Oslo Spektrum. Vi har mange kreative offensive spillere som er i stand til å utfordre Fyllingens fysikk. Det kjennes som vi er like gode uansett hvilke formasjoner motstanderen velger. Det gjør at jeg føler meg trygg på at vi kommer til å stå godt opp på onsdag. Vi har mange erfarne spillere i laget og det er selvsagt også en fordel i slike oppgjør. Den mentale tøffheten blir ekstremt viktig i oppgjøret og vi skal bare glede oss til kampen som aldri før. Fyllingen blir knappe favoritter, men denne kampen kommer til å leve sitt eget liv. Jeg håper vi er laget som er klokest og tøffest på onsdag. Moro skal det bli uansett, jeg tror det blir «stinn brakke» i hallen. Denne kampen må dere ikke gå glipp av»