Oppsummering til jul 7. plass sålangt

Det nærmer seg julaften og vi oppsummerer litt av sesongen sålangt og ser frem mot kampen i romjulen.

Skrevet av vidar

Det har vært todelt den første halvdelen i comebacket til eliteserien for Stord HK. Etter en god start på sesongen med seier i fire av de seks første kampene har laget løpt inn i problemer siste delen. Samtidig med at vi hadde plukket 8 poeng tidlig i sesongen, spilte vi oss frem til en historisk semifinale i cupen. Det var litt av en opplevelse som alle de fremmøtte fikk i den kampen. En thriller av de sjeldne gikk helt til straffekonkurranse som vi dessverre gikk tapende ut av.

Etter dette har laget ikke klart å levere som man hadde håpet, og det har kun blitt seier i hjemmemøte med Follo. Tidlig i første kampen etter semifinalen gikk Ingemar Olsson i bakken med det som seinere viste seg å være et avrevet leddbånd i kneet. Etter seriekampen mot Fyllingen ble det en planlagt operasjon for Andreas Gjeitrem (menisk) og som ikke det var nok pådro Inge Aas Eriksen (bildet) seg samme skade i samme tidsrom. Dermed ble det et svært svekket Stord-lag i de to viktige kampene mot Bodø og Arendal. To kamper som vi dessverre har vært langt unna poengene og som vi til tross for alle problemene ikke har vært fornøyde med.

Nå står vi foran nok en nøkkelkamp, denne gangen hjemme mot Nøtterøy. De slo vi knepent i bortemøte i starten av sesongen. Dette er siste kampen før det blir pause i januar og bestemmer mye hvilken posisjon vi skal ha på tabellen. Seier vil gi oss en 7. plass etter 13 kamper, mens tap vil sende oss ned på 9. plass. Det sier seg selv at kampen blir svært viktig og vi håper mange kommer og hjelper oss i denne kampen. Det er når vi sliter i motgang at vi trenger støtte og hjelp fra dere på tribunen.

Så fredag 27. desember vet alle hvor de skal starte kvelden, nemlig på Vikahaugane kl 18:00 når Nøtterøy står på motsatt side.