Før kampen Runar hjemme

På søndag er det duket for nok en hjemmekamp i Sportsenteret, denne gang mot Runar.

Skrevet av vidar
Her er trener Vidar Gjesdal sine betraktninger før søndagens kamp:

Vi ser frem til nok en hjemmekamp, også denne gang mot ett av topplagene i serien. Runar ligger plassert som nr 4 (før runden) og kjemper om medalje i en tett Postenliga. Vi har gode erfaringer mot Runar tidligere i sesongen. I oktober slo vi dem både i cup og serie på bortebane. Det er nok muligens de to beste kampene vi har spilt denne sesongen , ikke bare vant vi, det ble store sifre i begge kampene. Nå skal vi møte dem på hjemmebane og jeg forventer et skjerpet Runar-lag på motsatt halvdel. På hjemmebane viste vi sist at vi kan slå samtlige i Norge. Målet vårt et selvsagt en ny seier på søndag, og jeg håper vi kan heve prestasjonene våre enda ett hakk på søndag. 

Kampen mot Elverum ble en fulltreffer i vårt defensive arbeid. I tillegg fikk vi hjelp av en strålende opplagt Mikael Søgaard i målet. Vi lykkes svært godt med det vi forberedte og fikk tatt av trykket i Elverum sitt angrepsspill akkurat slik vi ønsket. Jeg håper vi kan ta med oss den aggressiviteten og innstillingen videre inn til kampen mot Runar. Fremover på banen var det ingen stor kamp av oss. Der skal vi heve prestasjonene våre gradvis og allerede på søndag tror jeg vi skal være forbedret. Det ser bedre og bedre ut på trening og på torsdagens økt hadde vi samtlige tilgjengelig for første gang på flere måneder. 

Håper at seieren mot Elverum bidrar til at enda flere finner veien til Sportssenteret på søndag. Spillerne trenger all hjelp de kan få fra tribunen. Seier vil gi oss enda større pusterom fra lagene bak oss, i tillegg vil vi få kontakt med gjestene som ligger foran oss på tabellen. Søndag kl 1700 er det avkast i Sportssenteret.