Før kampen Falk borte

Lørdag ettermiddag er Stord på plass i Horten for bortekamp mot Falk. Dette blir en ny nøkkelkamp der to poeng langt på vei kan føre laget inn i sluttspillet.

Skrevet av vidar

Slik ser trener Vidar Gjesdal på mulighetene i dagens kamp:

«Etter to seire mot topplagene Elverum og Runar venter en helt annen kamp oss i Horten. Falk er tøffe i sin egen hall og har tatt alle sine poeng der sålangt. I tillegg synes jeg deres prestasjoner har vært stigende gjennom sesongen og sist var de fullt på høyde i store perioder borte mot Elverum. For egen del var det stigning i det offensive spillet mot Runar, kontra kampen mot Elverum. Fortsatt savner vi fart og trykk i vår kontrafase, noe som jeg tror kommer mer og mer når de skadde spillerne kommer i bedre form.

Apropos skader var det ikke lenge vi fikk kjenne på skadefri tropp. I det Inge Aas Eriksen var på full fart tilbake fikk han nesebrudd og dermed uaktuell i kampene fremover. Veldig kjedelig for laget og ikke minst Inge selv som dessverre igjen har fått ødelagt viktig del av sesongen med skader. Heldigvis for oss er Ingemar på full fart tilbake fra sin kneskade. Han kommer til å få mer ansvar også fremover i dagens kamp, selv om han trenger nok hvile underveis for å holde hele veien. Ellers har vi hatt noe sykdom i laget, så vi får se opp til kampstart hvordan det hele ser ut.

Jeg tror det blir en gjerrig kamp der vi må være disiplinerte for å vinne kampen. Det blir viktig at vi stenger igjen bakover og har samme aggressiviteten som vi har hatt de to siste kampene. Vi vet at to poeng her langt på vei sender oss inn i kampen om de 5-6 øverste lagene. Det er vårt mål og vi skal selge oss dyrt i denne kampen mot et Falk lag i desperat behov for poeng for å overleve i ligaen.

PS! På Vikahaugane sendes kampen live på storskjerm fra kl 1600. Velkommen dit!