Før kampen Haslum hjemme

Ny hjemmekamp og nok ett topplag står for tur kommende søndag når Haslum kommer på besøk til Vikahaugane.

Skrevet av vidar

Stord er inne i en god periode med 5 poeng på de 3 siste kampene i Postenligaen. Det har ført laget inn i kampen om en plassering oppe blant de 4-6 beste lagene i ligaen. Men for å henge med helt der oppe kreves det at en ny seriefavoritt får stryk på vår hjemmebane.

Trener Vidar Gjesdal ser slik på søndagens kamp.

«Jeg mener vi står overfor seriens sterkeste lag i denne kampen. Selv om gjestene har hanglet den siste tiden, spesielt på hjemmebane, var de veldig sterke i forrige serierunde borte mot Runar. Samtidig skal det bli utrolig moro å måle krefter mot Haslum, et lag Stord aldri har hatt noe godt tak på i seriesammenheng. Skal vi lykkes med å skape problemer for gjestene i denne kampen er det mye som skal klaffe for vår del. Først og fremst at vi har mange spillere som lykkes samtidig i vårt offensive spill. Da må vi bringe inn enda mer tempo og trykk i spillet vårt, noe jeg føler kommer mer og mer på trening om dagen. Vi blir lynhurtig straffet av Haslum om vi gjøre tekniske feil eller dårlige valg i angrepsspillet. Deretter kreves det en konsentrert og maksimal jobb i det defensive arbeidet for å holde Haslums stjerner Erlend Mamelund og Sander Sagosen mest mulig ute av kampen».

«Når det gjelder vårt eget lag må vi nok vente litt til med Inge Aas Eriksen. Han trener nå med maske over den brukne nesen, men denne får vi sannsynligvis ikke benytte i kampsituasjon. Utover det har vi flere som sliter med mindre skader, men forhåpentligvis er alle klare til å bidra på søndag. Det er lenge siden vi har tapt på hjemmebane og denne gangen håper jeg enda litt flere er med og hjelper laget fra tribunen. Vi kommer til kampen med tro på at vi kan plukke poeng fra Haslum på en topp dag for oss.