Før kampen Follo borte

Ingemar Olsson (bildet) og Stord skal i helgen ut i en ny nøkkelkamp, denne gang borte mot Follo. Forutsetningene er rimelig like som sist borte mot Falk, vi møter et bunnlag med kniven på strupen.

Skrevet av vidar

Det begynner å dra seg til mot slutten av seriespillet. Når det gjenstår fire kamper ligger vi fortsatt på 7. plassen vi har hatt en god stund nå. Fortsatt finnes det muligheter til å forbedre plasseringen, men også bak oss er det ganske tett. Slik sett kan sesongen fortsatt ende med det meste mellom 4. og 9. plass og vi skal gjøre alt vi kan for å være med lengst mulig fremme når regnskapet gjøres opp etter siste serierunde 26. mars.

Trener Vidar Gjesdal ser slik på utfordringen som venter oss på lørdag:

«Slik det er nå spiller det egentlig ikke noen rolle hvem vi står overfor. Vi vet at bunnlagene er tøffe å møte nå, samtidig er det kamper vi absolutt kan vinne. Follo er nok laget som har skuffet mest denne sesongen og deres aller siste sjanse til å overleve innbefatter at de må slå oss på lørdag. For vår egen del vil vi først og fremst sikre oss en plass i sluttspillet. Det tror jeg er i boks med to poeng i denne kampen, så vi skal gjøre alt vi kan for å sikre det så fort som overhodet mulig. Etter det knepne og sure tapet hjemme mot Haslum sist har vi bevisst sluppet noe opp på håndballtreningen. Vi har som kjent rimelig mange spillere som sliter med ulike skader og det handler om å bygge disse mest mulig opp til helgen. I tillegg har vi hatt tre spillere borte på samling denne uken som først kommer hjem på torsdag.

«Jeg håper vi har med oss både Ingemar Olsson og Inge Aas Eriksen tilbake for fullt kontra kampen mot Haslum. Nikolaj Værnskjold som også var borte sist er definitivt spilleklar igjen. Det betyr at vi får flere alternativer bak på banen og jeg håper vi får se ytterligere fremgang i det offensivt spillet. Forhåpentligvis kan vi rullere litt mer rundt å sørge for at vi har enda mer krefter når tingene skal avgjøres. I tillegg skal vi skjerpe til litt defensivt der vi har variert litt for mye de to siste kampene. Forrige kamp mot Follo var veldig spesiell, der vi gjorde veldig mye rart bakover og ikke hadde noen spesielt god flyt på det vi drev med. Likevel dro vi i land seier 31-28 og det krever nok en langt bedre presasjon på lørdag om vi skal gjenta med ny seier. Vi forventer oss et hardtarbeidende Follo mannskap som vil forsøke å holde et høyt tempo i kampen. Det har jeg tro på at skal passe oss bra og vi gleder oss til en ny tøff kamp.