Før kampen Bækkelaget (h)

Det drar seg mot slutten av seriespillet. Kun to runder gjenstår og for vår del er det snakk om to hjemmekamper, mot henholdsvis Bækkelaget og Bodø.

Skrevet av vidar
Trener Vidar Gjesdal ser slik på kampen og avslutningen av sesongen:

«Etter en god periode der vi hentet fem poeng på tre kamper og gjorde en godkjent kamp som vi dessverre tapte mot Haslum, har vi levert to skuffende bortekamper. Først mot Follo, og deretter mot Fyllingen. To kamper der vi har sett litt slitne ut, og ikke hatt den energien som vi vet vi trenger for å ta med oss poeng i Postenligaen. Det skal vi gjøre noe med til onsdagens kamp mot Bækkelaget».

«Til tross for tre tap på rad har vi beholdt vår posisjon på tabellen. Men lagene bak har nærmet seg, og det som nå er sikkert er at vi trenger minst to poeng, kanskje flere om vi skal beholde posisjonen til å få spille sluttspillet. Vår motstander Bækkelaget er allerede klare som bronsevinnere to runder før slutt. I bortekampen opptrådte vi aldeles for puslete i våres forsvar, og slapp inn altfor mange mål til å få med oss poeng. I vår situasjon nå handler det om å få skikk på forsvarsspillet slik at vi kan bygge en trygghet derfra. Bækkelaget har imponert nok en gang denne sesongen og når man tar bronsemedaljene to serierunder før slutt er det til de grader velfortjent». 

«For vår egen del håper vi på fulltallig tropp til denne kampen. Nå trenger vi støtten mer enn noengang i de to siste hjemmekampene. Neste onsdag avslutter vi seriespillet hjemme mot Bodø. Vi gleder oss som alltid til å spille på hjemmebane og jeg kan love en gjeng som er svært sugne på å avslutte på beste måte».