Nytt lokaloppgjør Fyllingen borte

Onsdag er det duket for nytt lokaloppgjør mot FyllingenBergen. Vi håper på en ny tøff batalje i Haukelandshallen der vinneren langt på vei er i semifinalen. Oscar Kihlstedt (bildet) gjorde en god kamp sist med 6 mål.

Skrevet av vidar

Stord har føringen etter halvspilt gruppespill med knappest mulig margin på Fyllingen. Begge lagene står med 5 poeng og våre gutter ligger to plussmål foran bergenserne. Laget som stikker av med seieren i kveldens kamp vil være klar for semifinale to runder før slutt om Haslum vinner hjemme mot Runar. Skulle Runar vinne vil det fortsatt være ytterst lite teori som kan hindre avansement.

Kampen sist onsdag ble slik vi håpet på. En knalltøff kamp som lignet en del på semifinalen i cupen. To jevne lag der Fyllingen hadde et lite grep store deler, men der Stord definitivt burde avgjort det hele på tampen.

Trener Vidar Gjesdal oppsummerer slik og ser frem til kveldens kamp:

«Det var selvsagt veldig surt der og da at vi ikke avgjorde kampen i sluttminuttet slik vi burde. Vi gjør et veldig dårlig angrep på 29-28, før vi gjør en stor feil i forsvaret med snaue 10 sek igjen av oppgjøret. Det var nok til at Fyllingen straffet oss og fikk med seg ett poeng hjem. Vi må lære av våre feil å være langt mer kyniske når det hele skal avgjøres. Det kan fort være de små marginene som vipper dagens oppgjør ene eller andre retningen, og da skal vi være dyktigere. Når det er sagt gjør vi vår beste omgang angrepsmessig mot Fyllingen. Vi får trukket de litt bredere i banen og får satt oss i flere gode situasjoner en mot en. Men fortsatt har vi mye å jobbe med og må heve oss ytterligere for å kjempe om seieren igjen. Før pause synes jeg vi står veldig solid bakover, men fremover mister vi altfor mye fokus. Vi er ikke disiplinerte nok, noe som blir vesentlig bedre etter pause. Vi skal ha fokus på vårt eget returløp, og i tillegg må vi fortsette å få høyde på vårt forsvar mot de sterke skytterne i Fyllingen. Men først og fremst handler det om innstilling og viljen til å arbeide hardt for hverandre. Jeg tror uansett utfall av kveldens kamp at begge lagene havner i semifinalen. Men vinneren av kveldens kamp vil etter all sannsynlighet stikke av med gruppeseieren. Vi gleder oss til å ta turen til Bergen å måle krefter med Fyllingen nok en gang».