Åpnet med seier Slo BSK 25-22

Stord vant første semifinale mot Bækkelaget 25-22 etter å ha vært foran hele kampen på Vikahaugane. Ingemar Olsson (bildet) ble kåret til Stords beste spiller.

Skrevet av vidar

Stord kom godt i gang i den første av to semifinaler og var tidlig foran 5-2 etter aggressivt forsvarsspill og bra trykk fremme i angrepet. BSK kjempet seg imidlertid inn i kampen og etter 20 minutter var lagene ajour. En god avslutning på omgangen sørget for at vi var foran hele 15-10 ved halvtid. Etter hvilen ledet vi på det meste med syv mål før en svak periode sørget for at BSK kunne få full kontakt i kampen igjen. Mot slutten fikk vi igjen fem måls ledelse, som ble krympet til tre mål mot slutten. Alt i alt et greit utgangspunkt for det som venter i Oslo kommende søndag.

Trener Vidar Gjesdal oppsummerer det hele slik:

«Vi siter igjen med en blandet følelse etter denne kampen. Vi har et solid grep på dem etter pause og har virkelig muligheten til å sikre oss en større seier. For å starte med det som er bra spiller vi strålende defensivt gjennom hele kampen. Vi holder alle de farligste angrepsvåpnene til BSK borte fra fatet og spiller utrolig aggressivt og disiplinert. Hovedproblemet vårt er at vi gir dem altfor mange enkle mål i kontrafasen etter enkle feil fremme, og ikke minst at vi skyter for dårlig etter pause. I tillegg varierer angrepsspillet fra det som er veldig bra til at vi blir fantasiløse og for individuelle i våre satsinger. Vi hadde virkelig muligheten når vi hadde momentet i kampen i starten av 2. omgang, men blir litt vår egen fiende når de kommer tilbake. Utgangspunktet er imdlertid greit og vi reiser til Oslo for å vinne også det neste oppgjøret. Vi skal se gjennom tingene fra gårsdagens oppgjør å se om vi kan rette til enkelte ting frem mot søndag».