Ny mulighet for poeng

Rasmus Wegmann, har blitt far og kan konsentrere seg 100 % på handballen. Vi gratulerer og gleder oss til at det skal løsne for han.

Skrevet av bjorn

Da er det ny mulighet til å få poeng. Etter en trang start, et det nye muligheter til poeng i dag. Elverum borte, høres ut som en utfordring.

Det er det også, Elverum med et budsjett på 12 mil, har samme utfordring som Stord. Det at en som oftest må hente spillere. Noe begge lag har gjort over en lenger periode.

Elverum vant sluttspillet i år, og en en av seriefavorittene til å vinne serien og sluttspill i år. Etter en overbevisende seier mot Bækkelaget i første kamp, gikk de bort og tapte mot ØIF Arendal sist runde, slik at det er et revansjesugent Elverum som står på motsatt side i dag.

 

Våre gutter er kommet litt bakpå, og håper at de kan reise til Elverum med litt senkte skuldre, da det er Elverum som har det store favorittstemplet før dagens kamp.

Stord må spille opp på sitt aller beste, for å være med å kjempe om poengene.

Klarer vi å holde samme nivå på forsvarspillet og keeperspillet, skal det være vanskelig å gjøre mål på oss, sier hjelpetrener Sigurd Sævereid.

«Men vi må være litt mere på hugget framover», suplerer hovertrener Jesper Holm, som ser en stigning i spillet. Han håper at Inge Aas Eriksen og Bostjan Kavas fortsetter med tendensene fra sist kamp.

 

Vi skal gi Elverum en skikkelig fight.