Stord – FyllingenBergen

I dagens kamp forvender jeg en tæt kamp som bliver afgjort af evnen til at holde fokus på de ting vi vil lykkes med.

Skrevet av bjorn

Stord trener Jesper Holm, har sine betraktninger før lokaloppgjøret mot FyllingenBergen, i Grundigligaen i handball.

 

Så er vi tilbage på hjemmebane, hvor den står på lokalopgør mod Fyllingen. Disse opgør har ofte deres eget liv og i år er det ikke blevet mindre specielt af at Fyllingen i år trænes af de sidste 3 års træner på Stord, Vidar og har fået tilgang af Andreas på Stregen.  Disse kampe bliver sjældent flot håndbold.

Vi er indstillet på at hovedingredienserne i dagens kamp bliver fight, vilje og blåmærker. Der bliver kamp om hver cm2 af banen og det hold der modstår det fysiske pres og holder hovedet koldt kan trække sig tilbage som sejrsherre. Fyllingen kommer til Stord med en god position selvtillid efter at have hente 4 point i de første 3 kampe.

I dagens kamp forvender jeg en tæt kamp som bliver afgjort af evnen til at holde fokus på de ting vi vil lykkes med. Evnen til at holde Fyllingens stærke bagkæde i skak bliver for mig et af de afgørende parameter. Tangen og Lunde er to af de spillere vi ved kan afgøre kampe mere eller mindre alene. Ligeledes bliver vores evne til at holde boldene i gang i angrebet et vigtigt parameter.

Vi glæder os til at få mulighed for at vaske pletten fra Elverum væk. Vi kan ikke love 2 points men vi kan love at i får et hold at se der er villig til at gå gennem ild og vand for hinanden og holdet.  Vi håber at der kan skabes samme stemning på tribunen som i kampen mod Bodø, hvilket spillerne virkeligt sætter pris på.