Deilig seier over FyllingenBergen

Stor gllede i Storleiren, etter 2 poeng i Vestlandsderbyet mot FyllingenBergen

Skrevet av bjorn

Endelig ble poengkontoen åpnet. Etter en treg start, var Stordherrene virkelig sugne på 2 poeng.

Det ble en forsvarskamp, fra begge lag. Tøffe dueller og mye adrenalin. FyllingenBergen vill fortsette sin rekke med oppgjør uten tap mot naboen fra havgapet.

Stord på sin side, følte at det var på tide med 2 poeng med guttene fra Fyllinsdalen. Som før sesongen sikret seg Vidar Gjesdal som trener. treneren som de siste 3 årene har styrt Stordskuten. Han sikret seg også fjorårets strekspiller Andreas Geitrem, som la opp etter sist sesong, men som plutselig fikk lyst igjen til å spille handball igjen.

Stord «parkerte bussen» innefor 9 metern, og FyllingenBergen spillerene fikk virkelig brynt seg. Guttene fra øya, gav karameller i øst og i vest. Det gjorde virkelig vondt å nærme seg Stordmålet. Eivind Tangen var den som sto mest opp, med sine 9 mål. Hans medspillere ble fanget opp av agressive Stord kropper. Andreas Geitrem fikk en tung dag på jobb i sin tidliger hjemmearena.

 

For Stord var det Thomas Aagaard som virkelig fikk presentert seg for Stordpublikummet, godt hjulpet av en fantastik 6`er blokk framfor seg.

Sjefs Gladiator, Jesper Traberg, var over alt, og skapte store bekymringer for Fyllingenspilleren som trakk seg lenger og lenger ut på banen.

Framover varmet det det aktive publikummet at Stord store sønn Inge Aas Eriksen fikk sving på sakene, spesielt i 2 omgang. 5 mål som det virkelig luktet svidd av.

8 målsskårer Christian Spanne var sikker på det meste han gjorde.

På slutten fikk en også oppleve at Bostjan Kavas er på gang, etter noen tekninske feil tidligere i kampen, dro han igang noen tunge satsinger som både gav mål,  straffe + herlige pådrag som gav medspillerne megert gode sjangser, som de heldigvis omsatte i skåringer.

 

Alt i alt et laaangt skritt i rett retning for Jesper Holm og hans gutter.

Et skritt tilbake fra guttene fra Bergenby., som måtte dele opp troppen etterkampen, da noen av spillerene måtte levere noen edle dråper etter kampen, slik at de tok en ferige senere hjem.

Antidoping Norge kom og ville sjekke at utvalgte Stord og Fyllingenspillere har rent mel i posen.