Seier over Lillestrøm TH

Samspill i kontring og angrepsfasen vil ha 1. pri på treningene til uken, sier hovedtrener Jesper Holm. Som konstaterte at det kom 2 poeng inn på en slunken poengkonto

Skrevet av bjorn

Ble seier med ett fattig mål, mot nyopprykkede Lillestrøm Topphandball i søndagens handball kamp i Grundigligaen.

Stord kom best i gang, og ledet 3-0, men Lillestrøm kjempet seg inn i kampen og kom opp på 4-4. Lagene fulgte hverandre retsen av omgangen, men Stord klarte å rive til seg en 2 målsledelse til pause 10-8.

I andre omgang, fortsatte Stord og slite mot et aggresivt Lillestrømforsvar, spillerne satset for seg selv og hadde ikke rytmen. Feil framover resulterte i raske kontringer, så da omgangen var 1/2-spilt ledet Lillestrøm plutselig 16-13. Publikum begynte å frykte det verste.

Som som mange ganger tidligere ble Stord reddet av sitt forsvar, og når samtidig Mikael Søgård i målet varetet opp men noen viktige redniger, klarte Stord å kjemope seg forbi, og gå opp i en 2 målsledelse 2,5 min før slutt. Ble dramatisk da Lillestrøm reduserer 1 minfør slutt. Stord spillerne blir paniske og mister ballen når det gjenstår 20 sekunder. Men heldigvis klarer Stord å ri stormen av, får muligheten til å få en 2 målseier, men Morten Christensen lobber umotivert over da det gjenstår 3 sekunder på kontring.

Juryen kåret Jesper Traberg som Stords beste, Gladiatoren fra Danmark, står opp som vanlig, i gått tospann med Ingemar Olsson.

Pluss også til Christian Spanne og Mikael Søgård.

For gjestene var det Marius Kleiven, som fikk med seg bestemannsprisen fra #Kværner hjem.

Stord var heldige som klarte å dra iland seieren, i en kamp som fort Lillestrøm kunne tatt iallefall1 poeng. var en skuffet gjengKanarifugler som løp ut av hallen etter en kort dusj, for å rekke siste flyet fra Bergen til Oslo.

Men to poeng på kontoen for Stord, gjør at det blir litt lettere for guttene å komme på treningdnen uken, Ny kamp mot Nøtterøy på søndag, borte.

Vi satser der på sesongens første bortepoeng.