Årets første borteseier

Jesper Traberg var banens GIGANT i onsdagens viktige borteseier, mot Bækkelaget.

Skrevet av bjorn

Da var sesongens første poeng et faktum. Etteren mager fangst på utebane, var et endelig på tida at Stordherrene kunne strekke armene i været da dommerene blåste etter 60 min.

 

Stord kom godt i gang og gikk opp i en 3-0 ledelse. Bækkelaget svarte og utlignet raskt. Lagene fulgte utover omgangen, og tilpause stod det 15-14 til hjemmelaget.

2 omgang startet med at hjemmelaget stakk litt ifra, og ledet 19-16 etter 9 spilte minutter. Stord jobber seg inn igjen og da det er spilt 18 minutter er stillingen 22-22. Dette er siste gang hjemmlaget er ajour, resten av omgangen leder Stord.

Stord har ballen når det gjensnstår 19 sekunder. Men tar en tidlig avslutnig, slik at Bækkelaget blir kun hindret utligneing etter at Inge Aas Eriksen, ligger som en panter i luften og får slått bort kontringspasningen som Emil Jungmann, sender av gårde, utover sidelinja.

På hjemmelaget var det Simen Strømberg som var toneangivende, og stoppet på hele 11 mål. Et konstant trussel i 60 minutter.

Hos Stord var det mange lyspunkt. men en kommer ikke bort fra sjefs Galdiator Jesper Traberg. Giant bakover og at han i tillegg banket inn 11 mål, så var det ingen tvil om hvem som var Stords beste.

Pluss til hele backrekken, med Inge Aas Eriksen, Henrik Knudsen og Bostjan Kavas som stod opp og slåss i begge veier. KOmmer heller ikke utenom Ingemar Olsson, som står på i forsvar gjennom hele kampen.

 

Ny mulighet når ØIF Arendal, skal komme til Stord 19. november