Gleder oss til nye kamper i Challenge cup

Challenge Cup – Vi går for seier.

Skrevet av bjorn

Det er etter gårsdagens nederlag til Halden dessverre komme til å se ut som om vi nedprioterer E -cupen. Vi gjør selvfølgelig ikke.

Vi er veldig opptatt av å komme så langt som mulig i en europeisk sammenheng. Vi legger taktikken som normalt, og gleder oss over å få denne raske muligheten til å hevne gårsdagens dårlig innsats. Vi er veldig glade for at sponsorer og samabreidspartnere gjør det mulig at vi spiller begge kampene her hjemme på Stord.

Radnicki.

Vi venter et spennende lag fra Serbia som måler krefter opp mot noen av Europas sterkeste klubblag i østeuropeisk liga SEHA .Det venter et lag som har en offensiv tilnærming til håndball . Teamet består av en god blanding unge og gamle spillere med en god fysikk .

Defensivt varierer de mellom 3-2-1 og 6: 0. Offensivt , de har spesielt i bakre kjede spillere som kommer til å utfordre Hjemme ferdigheter.

Stordlaget har et brennende ønske om å få hevnet  gårsdagens skuffende innsats. Vi håper at våre trofaste og god tilskuere vil komme i hallen også til disse to kampene, for å hjelpe oss til seier.