Avansemang til semifinale i Challengecup

Meget fornøyd med avansement, sier hovedtrener Jesper Holm. Som ble mektig irritert på sine kollegaer på motstanderbenken fredag og dommerene på lørdagen.

Skrevet av bjorn

Ble seier sammenlagt etter at to kamper var blitt spilt i kvartfinalene i Challengecup.

Etter en meget god kamp mot Ramat Hashronfra Israel på fredagen, der Stord vinner 36-26, ble lørdagens kamp et pliktløp, som Stord taper 26-24.

Etter at Stord virkelig leverte varene på dag en, fikk mange lokale ungutter sjangsen til å få internasjonal erfaring. Masse postitivt, men da dommerene blåste av kampen, hadde Stord 2 mål mindre enn sin Israelske motstander.

Fredagens kamp var lenge spennende, stod 19-19 etter 35 spilte minutter, gikk til 24-21 ledelse etter 40 min, og etter det gikk Stord ifra.

Men kampen blir først og fremst ikke husket for at den faktisk var en av de beste Stord har spilt så langt, men for dramatikken som utspilte seg på banen. Ble mye stygt spill, noe som resulterte i 2 røde kort til Ramat Hashron.

Det første røde kommer da Thor Egil Vaage skal hoppe inn og får en knytteneve i magen. Direkte rødt.

Nr 2 kommer 3 min før slutt, etter munnhuggeri mm.

På slutten ble Inge Aas Eriksen, drapstruet av en av motstanderene, men dette kommer ikke Stord til å forfølge.

Bra at Stord holdt tempereturen nede i heksegryten som oppstod.

Best på Stord Oscar Kilhstedt, Inge Aas Eriksen, Thomas Aagaard. med flere.

 

Lørdagens kamp blei ikke like spennede, men en kamp der publikum fikk sett mange av de unge talentene fra Stord på banen. Gøy å se.

Sindre Totland, fikk bra med spilletid, og leverte bra.

Dette skriver pressen:

http://www.sunnhordland.no/article/20150321/SPORT/150329959

http://www.aftenposten.no/100Sport/handball/Skandalekamp-pa-Stord-Landslagsspiller-hevder-han-ble-drapstruet-506540_1.snd