• Daglig leder er fornøyd med lisens uten merknader.

Lisens uten merknader

Avtroppende styre, har gjort en god jobb på økonomisiden også sist sesong.

Skrevet av bjorn

Da kom beskjeden Stord HK, har ventet på. Innvilget lisens uten merkander, og at Stord Idrettshall er godkjent for Grundigligakamper også i sesongen 2015/2016.

Var dette vi regnet med, og hadde vel vert overrasket om vi hadde fått anmerkning, sier den nye styrelderen i Stord HK, Øyvind Nyhammer.

Vi kommer fortsatt til å ha stort fokus på kostander, i sesongen som kommer, og vil forsøke å øke på inntektsiden, der vi har endel spennende planer.

 

Daglig leder i Stord HK, er også fornøyd.

Dette viser at avtroppende styre med Jan Kåre Pedersen og Bjarte Salomonsen som skippere, har fulgt de rammer og budsjett som ble lagt før sesongen. Alltid et fokus på kostander og inntekter, sier han i en kort kommentar, på vei til Oslo for møte med Norsk Topphandball.

«Personlig er jeg veldig spent på de neste sesongene, ang økonomi. Ser et faresignal med at spillerne krever mer og mer, samt at agentene som svinser i krokene krever høyere og høyere betaling for sitt arbeid. Den siste kostanden må vi etterhvert la spillerne selv ta.

+ at når EHF skal ha et stort beløp for å slippe en spiller over landegrensene,blir det mye kostnader tilknyttet en overgang.

Vi som klubber må bli tøffere/flinkere til å si nei til de krav som spillere via sine agenter legger fram. Må tørre si nei, og heller måtte trene litt mere og hardere med den stallen en får/har.

Vi på Stord, vil gjerne ha flere spillere, men om økonomien ikke tilsier at vi kan klare det, må økonomikontroll komme før sport. Håper at vi selv klarer å havne på pluss-siden også etter at dette året er omme. men de må jobbes knallhardt.

Vi gleder oss til ny sesong i Grundigligaen, og gleder oss masse til å kaste handball med alle de andre lagene i ligaen. »