• Jeppe fikk sin første obligatoriske kamp for Stord, i cupkampen mot Sotra.

Tunge bein, men godt humør

Da var fellesoppkjøringen i gang.

Skrevet av bjorn

Det ryktes om mange tunge kropper, mye svette samt ord som ikke egner seg på trykk, når en skal beskrive sist ukes trening. Etter en egentreningsperiode, var den brutale hverdagen for handballspillerene på Stord nå en tøff realitet.

Oppmøte mandag 27. juli og rett på løpetest. Men er gjort en bra innsats på egenhand, slik at trenerteamet nikket bekreftende når guttene falt over målstreken. Før de ble ført ned i styrkerommet for mer aktivitet. En sliten men fornøyd gjeng, krøyp hjem etter 2,5 t.

Resten av uken var det 2 økter handball + 3 dager med fysisk økt.  Nye ansikter blandet med noen gamle travere, gir en økt positivitet i laget fra Havgapet.

Våre nye dansker har blitt tatt godt imot, både Jeppe og Hans Martin har ankommet øya og er i full trening.