• Foto: Marius Knutsen, Sunnhordland

Seier over FyllingenBergen, i treningskampen.

Skrevet av bjorn

Da var det Stord som kunne stå med armene i været etter gårsdagens treningskamp mot FyllingenBergen. Etter 11-10 til pause, dro Stord sakte men sikkert ifra og vant tilslutt 30-24.

Fyllingen gikk opp i en 3-1 ledelse, som ble utlignet til 3-3. Da hadde Mario Matic, presentert seg for sitt nye publikum, med 3 mål.

Etter det var Stord i ledelsen resten av kampen. Stord stod godt i forsvar, fikk igang målvakt Tor Christian Sæbø. Noe som gav kontringer, som oftest ble omsatt i mål.

Et skår i gleden var at Lasse Rask Hansen fikk en fingerskade. Det så ikke godt ut da fingeren hadde en litt unaturlig posisjon.

En skuffet FyllingenBergen trener Vidar Gjesdal, var skuffet over sitt lags innsats. Men berømmet Stord for masse innsats og ståpåvilje.

Stord hadde sin toppskårer i nevnte Matic med 8 mål, mens for FyllingenBergen ble svenske Julius Andersson toppskårer med 5 mål(4 på straffe)

De ca 100 personene koste seg på tribunen som var kommet ut, for anledningen. De så et lag som sloss for hverandre, uten stjernenykker fra enkelte spillere.  De gleder seg til første hjemmekamp mot VikingStavanger, lørdag 12 september. Handball sesongen nærmer seg med stormskritt.

«Legg en `slant` cafèen» fungerte fint, selv om ikke alle «slantet». 🙁

 

Dette skrev Bladet Sunnhordland: http://www.sunnhordland.no/article/20150818/SPORT/150819747