• Gleder seg til å lage Nett-tv sammen

Bladet Sunnhordland viser Stord HK sine kamper

Gleder seg til lage Nett-tv sammen. Forsterker samarbeidet, sier en meget fornøyd Bjørn Lindgård i Stord HK og Magne Kydland, redaktør i Bladet Sunnhordland. Kampene kan nå følges på www.sunnhordland.no

Skrevet av bjorn

Da kan vi slippe den gledelige nyheten at vi har inngått et samarbeid med vår gode samarbeidspartner Bladet Sunnhordland, som gjør at alle Stord HK sin kamper på sine nettsider.

«Dette er vi glade for å få til», sier Redaktør Magne Kydland. «Vi har tidligere ikke kunnet vise noe på våre sider, pga at handballen var bundet opp til sin avtale med Tv2. Nå har handballen tatt eierandel i sitt eget produkt, og dette gjør det mulig å inngå samarbeid med lokale aktører. Vi jobber kontinuerlig for å utvikle produktet vårt, og da Stord HK tok kontakt, var dette noe vi tente på. At Stord spiller på i Grundigligaen, det høyeste nivået i Norge, er viktig for regionen. Som lokalavis er det viktig å vise samfunnsansvar. Handballen er det på det øverste nivået som en kan komme i Norge, og for samfunnet er det viktig at det kan legges tilrette for toppidrett i Sunnhordlandsregionen. Viktig for næringslivet å støtte opp under idrett og kultur. Og at vi kan være en aktør som formidler dette, synes vi er utrolig possitivt»

Daglig leder i Stord HK, er strålende fornøyd med at lokalavisen blir med på laget. Vi ønsker å videreutvikle vårt allerede gode samarbeid med lokal avisen vår. En viktig støttespiller som har vert med oss lenge, nå kan vi sammen virkelig løfte opp produktet handball opp på et nytt nivå. Vi lager er team som skal filme, produsere og kommentere kampene.

Gjennom Norsk Topphandball, leaser vi inn utstyr, pluss at Sunnhordland har innvestert i ytterligere utstyr. Slik at vi skal lage en produksjon med to kameraer.

At kampene vil vil bli vist på en åpen kanal, er viktig for oss. Skal være lett å få tillgang til våre kamper. På bortekampene håper vi at en går inn på www.sunnhordland.no for å se kampene. Samtidig så håper vi at folk fortsatt vil komme i hallen på Vikahaugane, på hjemmekampene. Men om en er på tur eller ligger syk hjemme og ikke rekker opp i hallen, kan en se kampen på hjemmesiden til Sunnhordland.

 

Hein Barthold i NTH, synes at det som skjer nå, er viktig for utviklingen av håndballen.

«Norsk Topphåndball er veldig fornøyd med å få Eurosport Norge med på laget. Kombinasjonen av Eurosport Norge, og klubbene tar ansvar med egen produksjon, gir en fantastisk mulighet til å følge sine favorittspillere, favorittlag og håndballen over hele Norge. Vi gleder oss stort til fantastisk mye god håndball i hall og på TV og nett i kommende sesonger.»

http://www.topphandball.no/norsk-handball-til-max-og-eurosport-norge/

Les også: Håndballen-lanserer-egen-nett-tv-kanal

 

Foto: Marius Knutsen, Sunnhordland