• Tor Christian stengte buret

Før kampen – Drammen borte

Målvaktene kan igjen bli tungen på vektskålen. Målvaktsduellen MÅ vinnes.

Skrevet av bjorn

Stord herrene jakter på sine første bortepoeng.

En høst med mange skader, og aldri full lag, hverken på trening eller i kamp, gir utfordringer. Noen en kan se på poengfangsten, så langt.

Trener trener Jesper Holm gleder seg til dagens kamp, har vert en positiv uke, med mye folk som gir gass på treningene. Vi er klare, begge målvaktene har sett utrolig pigge ut, så jeg har store forventinger til at de slår til i dag.

Drammen borte er vanskelig. Mange stjerner på laget, som byttet trener foran mnd siden. Inn med veteranene Øystein Havang og Roger Kjendalen. Begge store spillere på 80/90-tallet.

Tidligere Stord-spiller Christian Spanne er inne i sin andre periode for Buskerudlaget, etter at han forlot Sommerøya etter sist sesong.

Sammen med Stjernene Kristian Kjellin(Skadet), Frank Løke, Kenny Boysen og Johannes Hippe ble Christian hentet til Drammen for at klubben igjen skal bli en maktfaktor i Norge. Men som på Stordlaget, har skader på sentrale spillere gjort at de har fått en treg start på sesongen, tidlig exit i cupen og litt bakpå i serien.

 

Vi reiser bort med en god følelse, og er klare for kamp, er tilbakemeldingen fra Stordspillerene, før de setter seg på bussen som skal ta de over fjellet. Vi skal fighte og sloss.

 

Sjå Drammen – Stord live!

Sunnhordland sender alle handballkampane til Stord direkte denne sesongen.

Bortekampen mot Drammen startar 18.00, TV-sendinga (som Drammen HK er ansvarleg for), startar 17.50 søndag kveld..

http://www.sunnhordland.no/section/handballtv