• Tor er klar, som ett egg.

Nye spillere får muligheten

Jonas får sin hjemmedebut i dagens kamp mot RunarSandefjord

Skrevet av bjorn

Den nye Stord-treneren Jonas Sjølin, vil gi flere lokale spillere muligheten. Til dagens kamp henter han inn de tre talentene Sander Engevik, Erlend Tilrem og Tarje Tvedten.

Sander har spilt A-kamper tidligere, men med hans satsing på skyting, har kabalen vert vanskelig å få til å gå opp, Han stiller seg disponibel for Jonas, nå som stallen har blitt litt smalere.  Jonas kjenner Sander godt siden Sander har spilt på rekruttlaget til Stord i flere sesonger.

Erlend Tilrem er en spennende 97-model som spiller høyrekant. Sikker når han får muligheten, rask.

Siste som blir hentet inn er Tarje Tvedten(1998), som tidligere spilte back, på ungdomslagene, men som har blitt omskolert til kanstpiller. Er på de regionale landslagsamlingene for 98-landslaget.

«Jeg synes at det er naturlig å ta de med, de er treninsgvillige og fortjener slike belønninger», sier Jonas. Viktig at spillerene for framtiden får kjenne på miljøet og atmosfæren.  Utvider troppen på hjemmebane, men usikker på om økonomien i gruppen gjør at vi kan reise med så mange til de 3 siste bortekampene.

Inn kommer også Ingemar Olsson, som har slitt litt med skade, men skal nå være klarert til kamp.

Morten Christensen og Håvard Olsen blir desverre ikke å se på parketten i dag.

 

Kampen mot Runar blir tøff, men jeg har tro på at vi skal gi de god kamp, sier Jonas. Vi hadde mange gode perioder mot Bodø, sist kamp. Håper at vi får flere av de.

Tor stod en bra kamp i mål sist, men hvem som starter dagens kamp, vil ikke Sjefen ut med.

Vi jager 2-poeng, sier svensken før hans hjemmedebut, som Stordtrener.

 

Håper at mange kommer og støtter oss, avslutter den blide svensken.