• Christian Spanne

Spanne til Stord Enige om toårig avtale

Stord HK fortsetter sin klare strategi for å styrke stallen før combacket i eliteserien, og har i dag inngått avtale med Christian Spanne om en toårig kontrakt.

Skrevet av bjorn

Stord HK forsterker spillerstallen med ny klassespiller

Sportslig leder, Jan Kåre Pedersen, er fornøyd med signeringen:

«Christian Spanne representerer nok en forsterkning for laget, og vi har store forventninger til at han vil bidra positivt både i forhold til det sportslige, sosiale, men også når det kommer til videreutvikling av de lokale talentene i klubben.»

Christian Spanne inntar sin andre periode for Stord HK etter flere års spill for Drammen HK og SPR Wisla Plock i Polen, i tillegg har han representert det norske landslaget ved flere anledninger.

Hovedtrener, Vidar Gjesdal, ser lyst på siste ervervelse:

«Christian er en spiller med ekstreme kvaliteter i kontraspillet, og har i tillegg svært gode avslutningsferdigheter. Han er alltid blant de mestscorende i klubbene han har spilt for, og vi vil helt åpenbart kunne forvente at Christian vil bli en av våre mest sentrale spillere i kommende sesong.»

Christian Spanne har de siste årene vært med å vinne seriemesterskapet tre ganger og cupen én gang i Norge. I tillegg er Spanne dobbel serie- og cupmester fra Polen. Christian har 18 champions league-kamper med 73 tilhørende mål.

Jan Kåre Pedersen anser årets spillerfangst som tilfredsstillende:

«Klubben har nå innhentet tre gode forsterkninger som vil tilrettelegge for ambisjoner før kommende sesong. Vi har hentet utelukkende spillere med champions league-erfaring, noe vi tror vil være avgjørende i en jevn eliteserie. Det er viktig at vi legger tilrette for at den samlingen av dyktige talenter og trenere vi har på Stord får tilstrekkelig gode rammer til å prestere opp mot sitt eget maksimumsnivå. Dette vil sikre videre utvikling og resultater for både spillere, trenere og klubb.»