• Handball Stord Elite 2013

Slik spilles treningskampene Forbereder seg til seriestart

Skrevet av vidar

Stord er i gang for fullt med siste del av oppkjøringen frem mot seriestart. Sålangt har det kun vært trening, men denne uken skal laget spille sine første treningskamper i en turnering i danske Randers. Ingemar Olsson (bildet) er klar for nok en sesong og blir en viktig brikke med sin lange erfaring.

Alle nykommerne er godt i gang med sin nye klubb og sålangt ser ting bra ut. Med unntak av Inge Aas Eriksen og Morten Christensen som forbereder seg til VM start kommende fredag er hele troppen med til Danmark. Likevel er det noen av spillerne som sliter med skader og må matches forsiktig i starten. Oscar Kihlstedt ser bra ut etter sin skulderoperasjon, men det drøyer fortsatt litt før han er i full trening. Nikolaj Værnskjold har samme utfordring og skal også passes på i oppkjøringen. Christian Spanne har vært ute en periode med en strekkskade, men er på vei tilbake i full trening.

Våre tre nye spillere har falt godt på plass og blir alle sammen svært viktige for laget. Henrik Knudsen kommer med ett lass av erfaring og våre unge spillere kan lære mye av dansken  som får en naturlig lederrolle i laget i comebacket i Postenligaen. Andreas Gjeitrem og Christian Spanne er også erfarne spillere som er med på å skape en god miks av ungdommer og eldre spillere.

Slik ser det foreløpige oppkjøringsprogrammet ut:

8. august Viborg (b)
9. august: Vejle (b)
10. august: Randers (b)

15. august: Viking Stavanger (b)
19. august: Viking Bergen (h)

22. august: Viking Stavanger (h)
23. august: Randers (h)
24. august: FyllingenBergen (h)

29. august: Stavanger IF (b) – NM 2. runde

Dersom vi går videre i NM venter det 3. rundekamp onsdag 4. september mot enten VikingBergen el Bergen HK.

I tillegg blir det lagt inn to kamper mot Haugaland (hjemme- og borte). Disse er ikke datosatt helt enda.