God start Fint opp hold i Randers

Stord er hjemme igjen etter en fin trening- og kampsamling i danske Randers. Ingemar Olsson (bildet) viste at han blir en viktig brikke også denne sesongen.

Skrevet av vidar

Trener Vidar Gjesdal oppsummerer uken på denne måten:

» Jeg er veldig godt fornøyd med dagene i Randers. Vi fikk ikke brukt Oscar Kihlstedt, Nikolaj Værnskjold og Christian Spanne. Det førte til at belastningen på de øvrige ble i overkant stor. Men heldigvis pådro vi ikke oss noen flere skader og spesielt de nye spillerne Andreas Gjeitrem og Henrik Knudsen fikk av den grunn masse tid på banen til å bli bedre kjent med de øvrige spillerne.

» Fokuset vårt denne uken har vært å utvikle et mer offensivt forsvar for å ha et supplement til vår faste 6:0 formasjon. Vi hadde våre utfordringer i perioder med samhandlingen, men periodevis viste vi også at dette er noe vi kan bygge videre på frem mot seriestart. Vi fikk gode svar på hvordan spillerne fungerte i ulike roller og det gjør at vi har et godt utgangspunkt for arbeidet videre med dette.

Kort oppsummert endte kampene som følger:

Stord – Viborg 25-21

Den første kampene var lagets svakeste. De første 15 minuttene var solide og vi kom foran 6-1. Etter dette ble kampen preget av mye slurv i begge ender av banen, uten av det noengang var fare for seieren.

Vejle – Stord 24-27

En godt gjennomført kamp av Stord. Her viste nykommerne Henrik Knudsen og Andreas Gjeitrem hvor viktige de blir for Stord denne sesongen. Mange spillere som gjennomfører en fin kamp. Jostein Epland spiller en av sine beste kamper på seniornivå.

Randers – Stord 27-27

Nok en bra gjennomført kamp. Spillerne var rimelig slitne, men kjempet godt gjennom hele kampen. Bør avgjøre kampen mot slutten, men brenner generelt altfor mange gode sjanser gjennom hele kampen.

Nå venter trening og treningskamp mot Viking Stavanger kommende torsdag på bortebane. Nå skal det fokuseres videre på det defensive spillet, men samtidig arbeide med å luke bort litt for mange tekniske feil i det offensive spillet.