Junior-NM i gang Møter KIF hjemme

Stord gikk meget overraskende hele veien til Spektrum sist sesong. Til helgen er laget igjen klar til å kjempe om plass i den gjeve finalen.

Skrevet av vidar

Laget går inn i 4. runde og møter Kristiansand IF kommende søndag på hjemmebane. Fra fjorårets lag er Nikolaj Værnskjold og Mathias Nilsen borte av de sentrale brikkene. Ellers er de fleste med videre og det skal bli spennede å se om laget kan kjempe seg til en ny finale.

I år stiller vi også med spillere fra 96- og 97 årgangen og har dermed enda litt flere spillere å ta av. Fra a-troppen stiller Jostein Epland, Morten Christensen, Inge Aas Eriksen, Petter Skimmeland, Magnar Langeland og Eirik Svendsen. Sistnevnte sliter med en skade og er usikker til oppgjøret.

KIOF har et lag som har vært med i toppen i denne årgangen opp gjennom og blir helt sikkert en tøff motstander for oss.

Kampen spilles i Stordhallen kl 15:45 og vi håper mange kommer for å følge oppgjøret. Forøvrig serieåpner vårt damelag før oss kl 14:00 mot Førde.