Før kampen Elverum borte

Stord reiser til Elverum med en god følelse etter tre strake seire i serie- og cup siste tiden. Nå er det imidlertid en av sesongens største utfordringer som står for tur.

Skrevet av vidar

Trener Vidar Gjesdal ser slik på mulighetene foran kampen i Terningen Arena.

«Vi reiser til Elverum med ett mål for øyet, vi vil ha med oss poeng hjem til Stord. Det kommer ikke til å handle om å være fornøyd med å gjøre en god kamp. Spillerne vet at vi med en maks prestasjon kan lage en skrell også i Terningen Arena. Forøvrig skal det bli utrolig moro å gjeste det som er en av de flotteste arenaene i norsk håndball, med ett fantastisk publikum i ryggen. Det Elverum har fått til viser at det går an på mindre plasser å levere ett godt produkt, og det er selvsagt vår drøm å få til noe lignende hos oss»

«Med unntak av Petter Skimmeland stiller vi med samme gjengen som slo Drammen sist. Vi er forberedt på mye av det samme som i kampen mot Drammen. Det blir viktig å ta godt vare på ballen og være disiplinerte i det offensive spillet. Der var vi rufsete før pause sist, nå må vi være nøyaktige i 60 minutter. Elverum er flinke i kontrafasen, så vi skal være godt organisert i vårt returløp. Generelt har vi vært veldig fokuserte og aggressive i kampene våre sålangt, det må være minst like bra i denne kampen. Vi viste at vi kunne vinne borte sist mot Nøtterøy, men må opp på et helt annet nivå for å kunne gjenta prestasjonen denne gangen. Vi gleder oss til kampen og håper vi kan forlenge seiersrekken vår»