Seier i Sandefjord Slo Runar 37-31

Stord tok en knallsterk borteseier mot Runar Sandefjord søndag kveld. Tilslutt ble det meget komfortabelt, men kampen var svært jevn i 50 min før vi trakk fra de siste 10 minuttene.

Skrevet av vidar

Det ble en målrik kamp og nok en gang lager vi svært mange mål. 36 mot Drammen, 31 borte mot Elverum og nå hele 37 mål borte mot Runar vitner om et offensivt spill som fungerer svært bra i øyeblikket. I tillegg tok laget en ny seier på bortebane, noe som blir veldig viktig å kunne gjøre videre i sesongen.

Trener Vidar Gjesdal kommenterer kampen slik:

«Dette var virkelig en solid bortekamp fra vår side. Før pause sliter vi veldig med forsvaret vårt, men i motsetning til kampen sist mot Elverum klarer vi å justere oss etter pause. Vi fikk samlet det på en helt annen måte og selv om kampen stort sett er jevn har vi hele tiden et lite grep på hendelsene jo lengre utover vi kommer. Derfor var det rimelig fortjent at vi kunne avgjøre det hele til sist og ta med oss to svært viktige poeng. Nå har vi fått en veldig god posisjon i serien og nå handler det om å ivareta den fremover. Neste hjemmekamp mot Falk blir i så måte nok en nøkkelkamp. Deres resultat mot Elverum (seier 32-23) viser at vi ikke skal ta noe for gitt på Vikahaugane kommende søndag.

Før den tid skal vi imidlertid ut i en ny kamp mot gårsdagens motstander. Allerede onsdag venter Runar på nytt i Sandefjord. Denne gangen er det kvartfinale i cupen som gjelder.

«Det hadde vært fantastisk moro og gjentatt prestasjonen og tatt oss til semifinalen. Det blir selvsagt svært tøft å gjøre det samme to ganger på rad mot en solid motstander. Samtidig har vi masse selvtillit og har selvsagt stor tro på at vi kan gjøre det igjen. Vi er heldige som har en klubb som har lagt tilrette for at vi kan være igjen her på østlandet. Vi får fokusert 100% på kampen og jeg tror også det vil gi oss langt bedre forutsetninger til å prestere også på søndag, som blir en minst like viktig kamp for oss. Skulle vi reist frem og tilbake to ganger ville det tappet oss enormt for energi. Vi har det det bra og får forberedt oss godt til det som venter oss denne uken.