Semifinale i boks Slo Runar igjen

Stord gkk likegodt bort og slo Runar nok en gang på fremmed grunn. Denne gangen ble det enda større forskjell på lagene da våre gutter tok seg videre til semifinale for første gang i klubbens historie.

Skrevet av vidar

Det har vært noen flotte dager for troppen som på kort tid har slått Runar med klare sifre to ganger. Vertene hadde som mål før sesongen og vinne alle sine hjemmekamper, men mot Stord var de sjanseløse begge gangene.

Som i seriekampen kom Runar best i gang, denne gangen var de foran 5-2 tidlig vi samtidig pådro oss en utvisning. Denne vant vi 2-0 og deretter festet vi et solid grep på Runar. Hele 16-9 sto det etter 25 min før en rotete avslutning sørget for at det ble 18-14 til pause. Runar kom best i gang også etter pause og reduserte ledelsen til 18-17. Men igjen trykket vi på og dro direkte i fra til 23-17. Resten av kampen ble et pliktløp og vi kan dermed se frem til en fantastsik spennende semifinale.

Etter trekningen ble det klart at våre naboer FyllingenBergen ble motstander i semifinalen. Det skulle ihvertfall borge for stor interesse og vi håper Vikahaugane blir fullt onsdag 6. november.

Før den tid retter vi fokus på vår seriekamp på søndag mot Falk Horten. En meget viktig kamp for å holde følge i toppen av tabellen.