Ny seier Slo Falk 27-20

Stord tok nok en seier søndag kveld, denne gang i Postenligaen mot Falk. Dette var Stords 6. seier på de 7 siste kampene i cup serie mot Postenliga motstand.

Skrevet av vidar

Kampen endte tilslutt 27-20 etter at Stord med unntak av starten i kampen hadde god kontroll hele veien. Takket være et bra forsvar ble det en trygg seier. For fremover på banen var det varierende kvalitet hele veien. Med unntak av en bra periode midtveis i 1. omgang ble det preget av dårlig skyting, manglende satsinger og for mange tekniske feil.

Vidar Gjesdal oppsummerer kampen på denne måten:

«En kamp som vi aldri kommer opp i skikkelig intensitet. Vi spiller fornuftig bakover og har fokus på å være tette inne i midten og la de skyte med press utenfra. Falk mangler litt kraft fra distanse og det gjorde det litt enklere for oss defensivt i dag. Jeg tror heller ikke de er veldig fornøyd med sin prestasjon og begge lagene leverte en kamp godt under sitt beste nivå. Det var vår tredje kamp på en uke og det var ikke vanskelig å se at det preget oss litt i dag. Jeg er veldig fornøyd med at vi tar to nye poeng i Postenligaen og nå er vi for alvor med i den rette enden av tabellen. Vi kan nå se fremover til to veldig spennende oppgjør både i cup- og serie. Først semifinalen mot FyllingenBergen og deretter seriekamp mot ubeseirede Haslum på bortebane. Mot Falk var det moro at Morten Christensen fikk vist seg frem igjen. Veldig fortjent, synes han har stått bra på og hatt fin stigning de siste ukene.

«Denne uken skal vi arbeide litt mer fysisk. Både styrke og kondisjon skal vektlegges nå som det er pause i forbindelse med landslagsaktivitet. Inge drar med rekruttlandslaget til Polen, mens Oscar skal ut i kvalkamper for Finland. Så har vi hele troppen samlet igjen på mandag der vi starter for alvor forberedelsene til kampen mot FyllingenBergen.