Før kampen Fyllingen hjemme

Onsdag kveld tar Inge Aas Eriksen (bildet) og resten av Stord igjen mot FyllingenBergen til naboduell på Vikahaugane.

Skrevet av vidar
Regner med de aller fleste fortsatt har den dramatiske semifinalen i bakhodet. Onsdag møtes de to rivalene til nok en duell, denne gang om viktige poeng i toppen av Postenligaen. Kan kampen bli like dramatisk som sist, og kan ikke minst våre gutter få en revansj for det svært bitre tapet? Det er spørsmålene dere får svar på ved å møte opp på Vikahaugane onsdag kveld. Vi håper på den samme magiske stemningen som sist og at det denne gangen er vår tur til å juble til sist. 

Trener Vidar Gjesdal gleder seg til nok en naboduell

«Som jeg sa før Follo kampen har vi hatt litt utfordringer med å finne tilbake til våre beste takter etter sist lokaloppgjør. Det var ingen stor kamp vi la for dagen sist mot Follo heller, men du verden hvor befriende det var for oss å stå igjen med to poeng. De poengene sørget for at vi er med i fremste rekke og at vi fortsatt har alle muligheter i en jevn liga. Nå står vi foran et nytt lokaloppgjør, og vi er mer enn klare for å ta imot Fyllingen også denne gangen. Det kjennes som vi er i en posisjon der vi kan senke skuldrene å gå med en offensiv holdning inn til matchen. Våre gjester kommer fra to strake tap og vil helt sikkert ha kniven litt på strupen i denne kampen. 

«Sist lykkes vi med svært mye av de vi ønsket i vår defensive fase. Vi hindret Fyllingens kontraspill nesten uten unntak og hadde også god kontroll på mye av Fyllingens offensive spill. Vi skal være helt på topp for å gjøre det samme nok en gang, samtidig har vi også noen små ting vi ønsker å rette opp bakover. Fremover spilte vi bra i lange perioder, men i den fasen må vi bli enda skarpere onsdag. Vi skal løse en eventuell markering av Henrik Knudsen, og samtidig sørge for at vi avslutter bedre mot Fyllingens målvakt når vi først kommer til mulighetene. 

«Hver kamp lever uansett sitt eget liv og det er langtfra sikkert vi får se et lignende kampbilde som sist. Vi er forberedt på at kampen vil svinge, men jeg er sikker på at dere skal få se et Stord-lag som fighter helhjertet i 60 minutter, uansett utvikling. Jeg håper også at vi får fylt opp hallen nok en gang, det var en stor opplevelse sist gang. Dere på tribunen kan være nettopp det som vipper denne kampen i vår favør!