Før kampen Fyllingen borte

Da står vi endelig foran nytt lokaloppgjør mot FyllingenBergen. Det bir bestandig ekstra oppmerksomhet, prestisje og nerver knyttet til disse kampene, og vi gleder oss ikke minst til å spille i den nye arenaen på Sotra.

Skrevet av vidar

I tillegg er det et revansjesugent Stord lag som reiser til Bergen. Vi vil reise først og fremst etter skuffende innsats sist borte mot Follo, men også vise at vi matcher nivået til Fyllingen slik vi gjorde i semifinalen tidligere i sesongen. Seriekampen endte med klar Fyllingen seier, etter en svært dårlig avslutning på 1. omg der bergenserne fikk kontret over oss. Kampen er også viktig i forhold til plasseringene på tabellen der vi både kan klatre oppover, men også falle ned utenfor sluttspillet.

Trener Vidar Gjesdal ser slik på utfordringen som venter Stord i Bergen:

«Nå er det dags for å vise oss fra vår beste side igjen. Vi skal ikke spille to svake kamper på rad og jeg vet spillerne er sugne på å slå tilbake etter tapet mot Follo. Det føles som vi ikke var skikkelig klare til den kampen, og det er mitt ansvar sammen med resten at vi er «tilstede» hver eneste gang vi kommer på banen. Jeg håper virkelig vi gjør en topp prestasjon på onsdag, da er jeg sikker på at det blir en thriller lik den vi så i semifinalen. Samtidig møter vi et bra lag og vi er helt avhengig av og lykkes med de tingene vi ønsker for å vinne kampen. Det første blir å få disiplin inn i angrepsspillet og ikke gi vertene enkle kontramål som de flinke å straffe motstanderen på. Defensivt må vi få frem aggressiviteten og høyden på forsvaret vårt slik at vi kan få press på Fyllingens store skyttere bak på banen. Offensivt håper jeg vi kan få enda mer fart inn i satsingene våre slik at vi kan presse Fyllingen i duellspillet. Det siste som blir viktig er å holde dette fokuset over 60 min slik at vi står hele kampen på en god måte. I tillegg forsøker vi selvsagt å arbeide taktisk for å forberede oss best mulig på det som venter oss i spillet».

«Vi vet enda ikke hvilken tropp vi tar med oss i morgen. Den siste treningen i dag får avgjøre det. Men jeg håper vi har alle disponible i en eller annen rolle i kampen. Vi håper det kommer mange tilreisende fra Stord for å støtte oss, så skal vi gjøre alt vi kan for å gi dem en god opplevelse i en praktfull arena».

PS! Det er satt opp buss til turen. Denne begynner og fylles opp, men fortsatt bra med plasser igjen.

Bussen har avgang kl 1630 fra Vabakken og koster kun kr 200 inkl buss, ferge og kampbillett i hallen.

Kontakt Bjørn Lindgård på kontoret for påmelding. TLF 90555277 el e-post: bjorn@stordhk.no