Bitter exit Marginer avgjorde

For andre gang denne sesongen var vi i en semifinale. Som i cupen manglet det ene målet som ville sendt oss i en finale.

Skrevet av vidar

Det ble en dramatisk avslutning på seimfinalen der vi hadde alle muligheter til å sikre oss plass i finalen. Etter en svak start der vi kom bak 6-0, kom vi sakte med sikkert tilbake i kampen. Mot slutten var vi flere ganger nede på de tre målene som ville sendt oss videre på bortemålsregel. I det siste angrepet  på stillingen 32-28 til hjemmelaget hadde vi store mulighter til å sette inn reduseringen, men i stedet sto BSKs målvakt Emil Jungmann i veien med to gode og avgjørende redninger.

Dermed sluttet Stord sesongen med en semfinale i sluttspillet. Det har vært en veldig god stigning på slutten av sesongen og nå starter arbeidet med å forberede ny sesong i Postenligaen.