Vellykket handballdag

Stord HK sin trener Jesper Holm fikk brukt dagen til å se at det gror godt i handballmiljøet på Stord på både gutte- og jente siden.

Skrevet av bjorn

En strålende dag i Nordbygdahallen er unnagjort.

61 jenter og gutter i alderen 7-13 år, var i aktivitet fra 09.00-15.00, da Stord Handball og Stord HK, sammen arrangerete handballdag. Hovedmålet med dagen var merketagning.

ALLE klarte det røde merket, som består av 4 øvelser. Stussing, Pasning, Kast og Ballbehandling.

19 stk, klarte bronsemerket. 7 øvelser som krever litt mer. Vi gratulerer.

De andre kom seg gjennom mange av de 7 øvelsene, men kan nå bruke sommeren  til å trene på de tingene som en føler er litt vanskelige.

Super innsast av alle.

Les mer om merkene her: //www.handball.no/p1.asp?p=21958

Det med merketaging er utrolig motiverende, vi oppfordrer alle trenere å følge opp dette med barna på trenigene til høsten.

Takk til alle barna som deltok – vi håper de hadde en flott dag sammen med oss i Nordbygdo!

Stort takk også til Spar Haga og Spar Aadland som leverete frukt, slik at barne fikk etterlengtede fruktpauser. Krever energi for å holde i gang i 6 timer.

Takk til Norsktopphandball for drakter fra Handballuken med blandt annet BOA Flooring på laget, SKL for drikkeflasker og Sport-Treff Helse & Spaclub for buff`er.

Takk til flinke instruktører med hovedtrener til Stord HK i bresjen. Jesper Holm fikk brukt dagen til å se at det gror godt i handballmiljøet på Stord på både gutte- og jente siden.

Tusen takk til nevnte Holm, men også Helene Kringeland Aasheim, Luna Isdal, Marie Kalve Lindgård, Aksel Sæther, Andre Skjønberg, Aleksander Grubbe Skelsvik og Bjørn Lindgård

 

Bruker også anledningen til å takke våre gode samarbeidspartnere, gjennom flere år. Som er med på så mye gjennom hele sesongen, og som gjør driftingen av handballen på Stord mulig: Kværner, SparebankenVest, Bladet Sunnhordland, SKL og Fronta.