FyllingenBergen på besøk

Rasmus Wegman gleder seg til å spille framfor det flotte Stordpublikummet for første gang.

Skrevet av bjorn

Da er det duket for første styrkeduell mellom Vestlandslagene, når Stord tar imot FyllingenBergen til treningskamp, med prestisje.

To tidligere Stordfjes har nå tatt turen opp til Bergen for å tjenestegjøre igjen for FyllingenBergen.

Vidar Gjesdal tok over Fyllingenroret etter at Anders Fâltnes, som fant ut at han ville ha en pause fra handballen. Den pausen ble jo som kjent ikke så lang, siden han fant ut at Bodø var bare «et steinkast» unna, slik at han kunne coache de.

Nysignerte Fyllingenspiller Andreas Geitrem, må denne gangen skifte i bortegarderoben. Vi er spente på om han er helt restituert etter at han fikk en skade som han har fått i albuen for noen uker siden, da han løp i en vegg.  🙂

 

Stord spiller sin 4 av 5 kamper de skal ha i løpet av en 8 dagers periode. Etter seire mot Haugaland, VikingStavanger og senest NHHI(cupen) satser Stord på å få satt litt mer av sitt grunnspill. Grunnspillet som skal varme publikumet på Vikahaugane til vinteren.

 

«Drengene står godt på, men fortsatt endel å jobbe med», sier Jesper Holm

 

Stord bruker samtidig muligheten til å markere at de har fått en skikkelig oppgradering i idrettshallen.

Vi håper på mye god handball fra begge lagene, selv om begge er midt i oppkjøringen.