Ikke stabile enda

Vi tror vi er basketstjerner, fortviler trener Jesper Holm.

Skrevet av bjorn

Etter en strålende kamp, spesielt bakover mot FyllingenBergen, ble det en skikkelig nedtur mot Halden Topphandball i går.

Forsvarspillet var ikke så ille, så målvaktene kom brukbart fra kampen Det var framover som Stordguttene virkelig sleit den gangen. Ingen avtaler ble fulgt, alle trodde de spilte basket, siden en tydligvis skulle stusse seg inn i alle satsingene.

Ingen kom i fart, slik at en kunne bruke stussen etter en finte/pådrag. Dette var et laaaangt skritt i feil retning. Selvtiliten som en trodde kom etter seieren i onsdagens kamp, var definitivt ikke til stedet.

«Jeg kan ikke kjenne igjen laget fra sist kamp», sier Jesper Holm fortvilet. Hvorfor det er så stor forskjell på et lag hjemme og borte, kan jeg ikke finne noen god forklaring på. Glad vi nå har 14 dager på oss til Lillestrøm kommer på besøk. Nå kan vi få restutiert de spillerne som har litt småskavanker, og forhåpentligvis få inn at om vi spiller sammen, er vi et bedre lag. Ikke tro vi er basketstjerner.

Vi må samtidig ikke glemme at Halden spilte en god kamp, de spilte med hjertet, og vil nok få mange poeng i årets serie. Mest sansynloig nok til å ta seg til sluttspillet. Når en spiller handball er det viktig å være lojale mot de avtaler som en blir enige om.

Eneste lyspunkt var Lars Sørensen som forsøkte å gjøre det enkelt i den spilletiden han fikk, i en litt uvant backposisjon.

Stord la inn protest under kampen, etter dommerfeil. Men velger å ikke ta den videre. Dette har de innformert NHF og Halden om i dag.

Men daglig leder i Stord, presiserer at det er viktig at dommerne er på hugget, og ydmyke med den oppgaven de har. Dumt om slike ting kan gi omkamp.

 

Vi er lang nede, men kommer sterkt tilbake, forhåpentligvis allerede om 14 dager.