Uavgjort mot Elverum

Gladiator Traberg fikk med seg resten av laget i krigen.

Skrevet av bjorn

Ble en tett og intens kamp mot Elverum.

Gjestene gikk opp i en 3-0 ledelse, før Stord begynte å finne nettmaskene. og lagene er likt når Thor Egil Waage kontrer inn til 8-8 etter 14 min.

Stord river til seg inisjativet, og klarer å gå til pause med en 13-10 ledelse. En ledelse som kunne og muligens burde vært større.

Stord staret med en mann mindre etter pause, sidne Olsen fikk 2 min 1 min før pausen startet.

Elverum har brukt pausen godt, og bruker overtallspillet godt og reduserer 2 kjappe ganger.

Så skjer en av de to STORE snakkisene.

På stillingen 14-13 til hjemmelaget skjer dette:  Elverumspiller Andre Lindboe løper en overgang, kommer i kontakt med Henrik Knudsen, og går i bakken, Dommerparret svarer med å gi Knudsen direkte rødt kort. Til store protetser fra hele hele hallen og også fra den ellers sindige Knudsen. Som ikke skjønner noenting.

Gjestene utligner og går forbi og opp i ledelsen på stillingen 14-15.

Så i det 10`ende minutt skjer snakkis nr 2. Inge Aas Eriksen satser mellom 1 og 2, Elverums spiller nr 11. Nikolaj Mehl, tar tak i armen til Aas Eriksen og leker «enarmet banditt», straffe dømmes korrekt, mens hele hallen roper på Rødt kort, mens dansken får 2 min for denne forseelsen.

Elverum stikker videre fra, og etter 18 min i andre omgang er stillingen 17-20 i Stordhallen. Publikum begynner å ane det værste.

Men guttene fra Sommerøya, er virkelig sugne på poeng, Kriger seg inn i kampen, klarer å vende og tar ledelsen 23-22 når det er 40 sekunder igjen.

Elverum utligner med nevnte Mehl når klokken viser 20 sekunder igjen. Stord tar Time out, men klarer ikke å komme til avslutning på slutten, slik at resultatet blir 23-23.

Alt i alt er rettferdig resultat, kampen sett under ett.

Gjestende hadde sine beste spillere i Andre Lindoe og Nicolaj Mehl.

For Stord er det igjen forsvarspillet som varmer, en dynamisk 4`er blokk som banker på. Anført av de to sjefene Olsson og Traberg.

Traberg stikker igjen av med bestemanspremien for hjemmelaget, med sin innsats begge veier. Pluss også til keeper Aalgaard og de to småguttene på høyrekanten, Spanne og Christensen.

+ også til Inge Aas Eriksen som vil masse, bare fortsett å kjempe på. det løsner mer og mer.

 

De ca 400 på tribunen stod de siste 1,5 min, og støttet og heiet fram Stord guttene til 1 viktig poeng.

Her er kamputviklingen:  //www.handball.no/ko_kamputvikling.asp?KampId=1132867