Forlenger med Oscar

Skrevet av bjorn

Da var det endelig klart, Oscar Kilhstedt forlenger med 2 nye år med Stord HK.

«Vert en positiv prosess», sier den finske landslagsspilleren, som har vært på Stord i fire sesonger allerede.

Dette sier han til Bladet Sunnhordland, etter at dette var blitt gjort kjent:

«– Me får eit ungt lag, med mykje fart, og eg trur me kjem til å spela eit meir kollektivt angrepsspel neste sesong – noko som passar meg bra. Samstundes vil eg nok få større ansvar, både framover og bakover, tippar finnen, som fyller 24 år neste fredag.»

Sportslig leder i Stord HK, Sigurd Sævereid er fornøyd med at Oscar fortsetter.

«Viktig med kontinutet, og Oscar har vert her lenge og vet hva som kreves og forventes. Vi er i et genereasjonskifte, så dette er en viktig signering for oss. Trener Jesper Holm har spilt inn at dette er en spiller han svært gjerne ville ha med videre.

Oscar skal også gjøre en jobb i bredde handballen.

Sportslig leder i Stord IL, Handball, Gaute Epland skinner som en sol, når vi snakker med han om dette:

» – Dette er veldig bra for alle partar. Han skal også inn å gjøre endel administrativt, for oss i bredde. Oscar er rett mann for jobben. + at som G15-trenar får han ansvaret for ei gruppe som ser opp til han. Han sikrar kompetansen på trenarsida for denne gjengen. Når spelarane kjem opp i ein viss alder er det ikkje nok med foreldreinnsats på trenarsida, dersom dei skal får vidare framgang, seier Epland.      »