• Hans Martin er klar for for Stord HK.

Cupen er i gang, Sotra – Stord

Skrevet av bjorn

Da er det klart for sesongens første obligatoriske kamp.

Stord HK, reiser til Sotra for å møte hjemmelaget i 2. runde i cupen.

Cupen som har fått nytt arena til finalen. //www.topphandball.no/cupfinalene-til-nadderud-arena/

 

Vi skal ha fokus på oss selv, og våre egne oppgaver, sier trener Jesper Holm. Som er i ferd med å spille sammen ett helt nytt lag. Borte er spillere som Inge Aas Eriksen, Christian Spanne, Lars Sørensen, Mikel Søgård, Tor Egil Vaage, Henrik Knudsen og Bostjan Kavac.

Disse har blitt erstattet med Jeppe Krog Simonsen, Mario Matic, Hans Martin Asmusen, Fredrik Haaland, + spillere fra egne rekker som er løftet opp: Vegard Hareide, Tor Kristian Sæbø, Håvard Olsen og Sindre Totland som også var med i fjor.

Vi tar ikke lett på denne kampen, vi er inne i en tung treningsperiode, men skal ha løst opp litt. Slik at vi skal kunne gjøre en god kamp i dag. Vi går for seier, men tror nok ikke at finspillet vil komme i dagens kamp. Vi bygger «step by step». sier dansken som er inne i som andre sesong.

Alle spillerne er klarert til dagens kamp, minus Morten, Oscar og Fredrik som sliter med skader.

 

Vi gleder oss til klokken blir 15.00 i dag, og vi kan løpe ut på parketten i Sotra Arena.