• Mario, viste at det kan bli gøy i Stordhallen i år.

Seier over Viking.

Deilig med seier i hjemmepremieren, sier Stord HK sin beste mann, Mario Matic

Skrevet av bjorn

Ble seier 25-24 over Viking i årets første hjemmekamp i Grundigligaen.

Viking sjokkåpnet, og gikk opp i 1-6 ledelse. Men etter en Time-out av hjemmelagets trener Jesper Holm, snudde Stord og gikk oppi 7-6 ledelse.

Gikk ytterligere i fra, og ledet 12-9 til pause. Stord dro ifra etterpause og ledet på det meste med 5 mål, men Viking ble reddet av sin gode keeper, og kom seg inn igjen i kampen. Viking reduserer til 25-24, når det gjenstår 12 sek, men Stord klarer å dra seieren i land.

Hele Stordlaget fighter på, men en ekstra pluss til Mario Matic, som stod bak det meste, som Stord gjorde framover. Forsvarsmessig er det mye bra, men framover må en jobbe med avslutningene. Blei for mange bomskudd. Viking hadde sin beste i landslagsspiller Gøran Søgard Johannessen, som var en konstant trussel + nevnet målvakt.

Stordpublikummet fikk stifte bekjentskap til flere nye spillere, Mario Matic, Jeppe Krog Simonsen og Hans Martin Asmussen. Alle viste at det kan være gode forsterkninger for Stordlaget. Laget trenger nok litt tid til å bli samspilte, men mye positivt ble vist i 60 min mot Viking. Og det viktigste av alt, 2 poeng ble igjen på Stord.

Dette skriver Bladet Sunnhordland om kampen. //www.sunnhordland.no/article/20150912/SPORT/150919907

Neste kamp for Stord er borte mot FyllingenBergen lørdag 19. september, kampstart kl 16.00 i Framohallen.