• Super-Svendsen gjorde en god figur.

Ny mulighet mot Halden

«Vi skal krige på, og fighte for 2 nye poeng. Halden er storfavoritter, de holder høyt norsk nivå», sier Jonas Sjølin

Skrevet av bjorn

Halden står på motsatt banehalvdel i dag kl 16.00. Halden som kom opp i Grundigligaen i fjor ligger på en 4. plass så langt i serien.

De har en gjeng som er trofaste mot trener Jonas Wille, sitt opplegg. En god blanding av lokale spilllere og spillere hentet fra utlandet, deriblandt sist sesongs muligens beste spiller i den norske ligaen Rasmus Carlsen. Han har et enormt register, og dette er en spiller de vil savne når han fra neste sesong reiser hjem til Danmark og blir blandt annet lagkamerat med den norske landslagsstjernen Espen Lie Hansen. Før denne sesongen hentet de inn Simen Holm fra Nøtterøy, en meget spennende spiller. Som er fryktet av de fleste motstanderene.

Halden er det enste laget som har slått serieleder ØIF Arendal så langt i sesongen. I deres siste kamp, slo de regjerende Norgesmester Bodø, hjemme. Etter blandt annet strålende målvaktspill av Rasmus Beck

 

For Stord sin del, gjelder det å finne fram spillet fra sist helgs kamp mot RunarSandefjord. «vi har hatt en god treningsuke», sier trener Jonas Sjølin. «Sliter litt med noen skader, slik at noen spillere er litt usikre til dagens kamp. Så derfor kommer hjemmepublikum til å få et nytt comeback av Nils Kristian «Nisse» Blom».

«Når klubben i midt hjertet, trenger hjelp. Er det bare å si ja», sier Nisse-Blom. Hvor mange comeback det har blittt klarer han ikke å svare på når han får spørsmålet, men tipper 4. Redaksjonen  mener at det er betydelig flere, muligens 7-8 stk. «Jeg har holdt kroppen i gang med 2. div spill + at jeg var så heldig å få med en kamp med Miljølaget i 4 div. Muligens et av karierens høydepunkt. Kommer jeg innpå i dag, skal jeg bidra så godt det lar seg gjøre» sier Nisse.

«Håper at det kommer litt flere folk på tribunen i dag, det fortjener guttene etter sist helgs seier»

«Vi skal krige på, og fighte for 2 nye poeng. Halden er storfavoritter, de holder høyt norsk nivå», sier Jonas. Som får en lang dag i hallen, da han skal spille 2. div kamp en time etter at Elitekampen er avsluttet.